Суспільне покаже товариську гру молодіжної збірної України проти Марокко

Суспільне покаже товариську гру молодіжної збірної України проти Марокко

21 бер. 2024

У п’ятницю, 22 березня, о 20:00 молодіжна збірна України U21 з футболу зіграє товариський матч проти збірної Марокко U23. Наживо матч покажуть спортивний телеканал Суспільне Спорт, місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Одеса, Суспільне Черкаси, Суспільне Хмельницький тощо), сайт Суспільне Спорт та ютуб-канал Суспільне Спорт.

Читайте також: Боснія і Герцеговина – Україна — дивіться плей-оф відбору на Євро-2024 на Суспільному та MEGOGO

Матч проти збірної Марокко відбудеться у Туреччині. Цей поєдинок стане контрольним для молодіжної збірної України перед продовженням відбору на Євро-2025. Коментуватиме матч Андрій Столярчук

Наступний поєдинок у відборі Україна проведе проти збірної Азербайджану 26 березня о 14:00. Цей матч також транслюватимуть платформи Суспільного.

Відзначимо, що збірна Марокко U23 стане суперником збірної України U23 на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

Наразі у відборі на Євро-2025 збірна України очолює групу F зі стовідсотковим показником — 5 перемог у 5 матчах. Загалом українці мають провести ще 5 поєдинків.

Нагадаємо, що у відбірному циклі Чемпіонату Європи-2024 суперниками збірної України є збірні Англії, Азербайджану, Люксембургу, Північної Ірландії та Сербії.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб дізнаватися про головні проєкти та події на Суспільному.