Благодійний фестиваль «Зірки і діти» — за інформаційної підтримки Суспільне Луцьк

Благодійний фестиваль «Зірки і діти» — за інформаційної підтримки Суспільне Луцьк

19 бер. 2024

21 березня, у Всесвітній день людини з синдромом Дауна, у Волинському обласному музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка відбудеться Благодійний фестиваль «Зірки і діти», за участі українських виконавців та дітей і молоді з інвалідністю. Юні артисти із порушеннями зору, синдромом Дауна, аутизмом, іншими порушеннями, виконуватимуть музичні композиції спільно з відомими співаками.

Суспільне Луцьк — інформаційний партнер події. Матеріали про фестиваль журналісти Суспільного опублікують на діджитал-платформах мовника. Про найцікавіше волиняни дізнаються з інформаційних випусків Українського Радіо. Луцьк.

«Співпраця з родинами, які виховують дітей із синдромом Дауна і громадською організацією «Батьки дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» у нас давня, намагаємося висвітлювати усі моменти виховання, навчання, позашкілля, волонтерства, культурні і спортивні заходи. Напередодні цього фестивалю ми поспілкуємося з учасниками, покажемо їхню підготовку до виступів. Побуваємо за кулісами, аби передати настрій дійства і приємні хвилювання перед виходом на сцену», — говорить головна редакторка Суспільне Луцьк Лариса Літвицька.

Читайте також: Як уберегти дітей від шкідливої інформації в медіа в умовах війни?

Фестиваль організований міжнародним благодійним фондом «Маленькі Перемоги» в партнерстві із громадською організацією «Батьки дітей із синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку». 

«Це не просто музична подія, — розповіла голова правління цієї організації Олена Мельник, — це свято музичних можливостей для дітей з інвалідністю, яке має нагадати про важливість мати рівні можливості для всіх».

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного у Луцьку: