День виборів на UA: ВОЛИНЬ

День виборів на UA: ВОЛИНЬ

19 лип. 2019

Про перебіг виборчого процесу на Волині, суспільний мовник краю інформуватиме 21 липня у випусках новин телеканалу UA: ВОЛИНЬ, які виходитимуть у звичний час.

 

По завершенні вечірнього інформаційного випуску о 19:20 стартує спецефір проекту «Тема дня». До студії запрошені екперти, які разом із журналістами Волинського суспільного мовника  аналізуватимуть хід голосування у п”яти виборчих округах Волині. Заплановані включення з різних виборчих дільниць і кометарі власних кореспондентів з Ковеля і Нововолинська.

 

 Оперативно інформуватиме волинян про перебіг голосування в області і UA: Українське радіо Луцьк». Крім традиційних випусків новин, радійники готують спецефір, який звучатиме 21 липня з 12:20 до 13:00. Слухачі почують думки експертів, ознайомляться зі станом справ на виборчих дільницях і коментарями власних кореспондентів, які працюватимуть у Ковелі та Нововолинську.

 

З 20:00, глядачі Суспільного Волині зможуть спостергіти за розвитком подій у проекті UA: ПЕРШИЙ «Зворотний відлік», який транслюватимуть всі регіональні філії Суспільного. Ведучі Павло Казарін та Мирослава Барчук озвучать перші результати національних екзит-полів одразу після закриття виборчих дільниць. Це спільний проєкт Суспільного, Радіо Свободи та Голосу Америки.