Міжнародний фестиваль органної музики за підтримки Волинського суспільного мовника.

Міжнародний фестиваль органної музики за підтримки Волинського суспільного мовника.

17 лип. 2019

З 21 липня по 4 серпня у Луцькому Кафедральному соборі святих апостолів Петра і Павла відбудеться Перший Волинський міжнародний фестиваль органної музики “LUCHESK ORGANUM”.

UA: ВОЛИНЬ – інформаційний партнер фестивалю.Медіапідтримку заходу суспільний мовник Волині планує провести в ранкових теле- і радіоефірах та на цифрових платформах UA: ВОЛИНЬ. Фестивалю органної музики “LUCHESK ORGANUM” буде присвячений спецвипуск  радіопередачі "Радіодень.Луцьк". Постійні слухачі і глядачі суспільного мовника Волині, зможуть виграти квитки на концерти у ранковому телевізійному шоу «Ранок Нової Волині» та радіовікторині «Пан або пропав».

«Це перший фестиваль такого формату і відразу зі статусом «міжнародний». Коли чую, що культура на Волині не розвивається, хочу ще більше розповідати і долучатися особисто, з колективом філії Суспільного до таких подій. Маю бажання, аби цей фестиваль став не лише традиційною музичною подією регіону, а й щорічним інформаційним приводом та телевізійним продуктом», - розповідає телепродюсер UA: ВОЛИНЬ Влад Зінкевич.

21 липня о 16:00 годині лучан і гостей обласного центру запрошують на перший фестивальний концерт французького музиканта П’єра Зеворта під назвою“Із Франції з любов’ю”. Маестро вже виступав у Луцьку минулого року і вирішив взяти участь у фестивалі цьогоріч.

У рамках фестивалю відбудуться ще два концерти: “Музика Балканів” за участі хорватського органіста Едмунта Боріц-Андлера (28 липня, 16.00) та “Недільна музика” (4 серпня, 16.00), де лучани зустрінуться з чеським музикантом Петром Плани.
У програмі  шедеври світової органної музики.