Суспільне Луцьк покаже матчі жіночої та чоловічої збірної України з волейболу у Кубку Претендентів

Суспільне Луцьк покаже матчі жіночої та чоловічої збірної України з волейболу у Кубку Претендентів

26 лип. 2023

27 та 28 липня жіноча та чоловіча збірні України з волейболу проведуть свої матчі у Кубку Претендентів. Матчі транслюватимуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення, зокрема Суспільне Луцьк, та сайт Суспільне Спорт.

У Кубку Претендентів беруть участь 8 збірних. Турнір стартує зі стадії чвертьфіналів, а доля виходу до наступного етапу вирішуватиметься в одному матчі. Жіночий турнір проходитиме у французькому Лавалі, а чоловічій — у Досі (Катар). Змагання у жінок та чоловіків триватимуть до 30 липня.

Читайте також: Завершення Чемпіонату світу з водних видів спорту в Японії — дивіться на Суспільному

Обидві збірні України кваліфікувалися на Кубок Претендентів через успішні виступи у Золотій Європейській Лізі у червні-липні цього року. Жіноча збірна України своє змагання виграла, а чоловіки зайняли друге місце. Як і для чоловічої, так і для жіночої збірних України, цьогорічні виступи у Кубку Претендентів стануть першими в історії.

Україна — Хорватія (жінки), 27 липня о 21:30

Свій чвертьфінальний поєдинок українки проведуть проти збірної Хорватії. У випадку перемоги над хорватками, українки вийдуть на переможця пари Франція/В’єтнам. З француженками українки зустрічалися у рамках Золотої Євроліги-2023. Тоді збірні України та Франції здобули по одній перемозі.  

Україна — Китай (чоловіки), 28 липня о 14:00

Чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє проти збірної Китаю. У випадку перемоги, у півфіналі українці вийдуть на переможця пари Туреччина/Домініканська Республіка. Саме з Туреччиною українці грали у фіналі Золотої Євроліги, проте поступилися.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини.

Оперативні та якісні новини Волині — читайте на цифрових платформах Суспільного: