Виїзне засідання редакційної ради НСТУ відбулося на UA: ВОЛИНЬ

Виїзне засідання редакційної ради НСТУ відбулося на UA: ВОЛИНЬ

11 тра. 2019

10 травня на базі Волинської філії Суспільного відбулося засідання редакційної ради Національної суспільної телерадіокомпанії України. До Луцька приїхали десять її членів.

На засіданні розглянули й одноголосно затвердили зміни до Редакційного статуту й Регламенту роботи редакційної ради, адже в структурі НСТУ відбулися зміни.

"Це виїзне засідання редакційної ради, на якому ми маємо узгодити текст і затвердити остаточний варіант Редакційного статуту та Регламенту діяльності редради. Ми вже кілька разів це обговорювали, доповнювали, уточнювали й вносили пропозиції та узгоджували правки з юристами", — коментує членкиня редакційної ради НСТУ, редакторка ТО "Ранок" UA: РІВНЕ Ольга Шевчук і пізніше додає, що за  зміни до Редстатуту й регламенту діяльності редради проголосували всі десять членів.

Крім того, за словами секретарині редакційної ради НСТУ Юлії Шелудько, члени ради спільно розробляють дієвий алгоритм роботи регіональних редакційних рад. Є ідея — для  кожного члена редради визначити кілька філій для своєрідного кураторства й налагодження продуктивної комунікації.

У роботі редакційної ради взяв участь секретар Наглядової ради ПАТ "НСТУ" Вадим Міський, а також скайпом долучилася голова Наглядової ради Світлана Остапа.

"Сьогодні я став свідком дуже фахової та плідної роботи редради з напрацювань змін до Редакційного статуту, які будуть винесені вже на найближче засідання Наглядової ради, а також роботи над регламентом Редакційної ради й обговорення ідей для посилення редакційних рад філій. Приємно відзначити, що редакційна рада починає себе усвідомлювати як самостійний орган управління НСТУ, що свідчить про зміцнення Суспільного мовлення як інституції та розбудову ефективної системи стримувань і противаг у компанії. Бажаю членам редакційної ради впевнено стояти на сторожі редакційної політики НСТУ, адже саме ваша наполегливість має задати й підтримувати планку якості продукту, що виробляє Суспільний мовник", — зазначив секретар Наглядової ради ПАТ "НСТУ" Вадим Міський.

Працівники UA: ВОЛИНЬ ознайомили гостей із роботою всіх підрозділів філії.

Фото Софії Калюжної