UA: ВОЛИНЬ підтримує Чемпіонат України з панкратіону та греплiнгу серед юнаків

UA: ВОЛИНЬ підтримує Чемпіонат України з панкратіону та греплiнгу серед юнаків

10 тра. 2019

З 16 по 19 травня в Луцьку вперше відбуватиметься Чемпіонат України з панкратіону та греплiнгу серед юнаків і дітей. Чемпіонат є відбірковим для участі в складі молодіжної збірної України на Чемпіонаті Європи. Очікується понад 500 учасників зі всієї України.

UA: ВОЛИНЬ — інформаційний партнер змагань.

Організаторів, тренерів та юних спортсменів запросять до ранкових телерадіоефірів Волинської філії Суспільного. Про перебіг змагань можна буде дізнатися на сайті та офіційних сторінках UA: ВОЛИНЬ і UA: Українське радіо Луцьк.

"Чемпіонат України в Луцьку — це подія, варта уваги, — вважає продюсер Волинської філії Суспільного Костянтин Лоцман.Це видовищно, цікаво й пізнавально: чи багатьом відомі такі види єдиноборства та бойового мистецтва, як панкратіон і греплінг? Для юнаків і дітей, які займаються спортом — це можливість повчитися в майстрів. Для суспільного мовника — це нагода пропагувати спорт, здоровий спосіб життя, юнацький гарт і всебічно висвітлити спортивні змагання за участю спортсменів з усієї України".

Змагання мають статус державних, внесені до календарного плану змагань неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту й відбуватимуться впродовж чотирьох днів на базі Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Перший день — приїзд і реєстрація учасників.
Другий-четвертий дні — змагання в трьох розділах:
панкратіон традішн (боротьба + ударна техніка);
греплiнг No Gi (боротьба без кімоно);
греплiнг Gi (боротьба в кімоно).

Організовують захід Федерація панкратіону та греплiнгу України, Волинська обласна федерація панкратіону, греплінгу та джіу-джитсу, а також клуб "GARDA".