На UA: ВОЛИНЬ - гімн весні й коханню від Волинського народного хору

На UA: ВОЛИНЬ - гімн весні й коханню від Волинського народного хору

27 лют. 2019

7 березня у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі відбудеться перший весняний концерт Волинського державного академічного українського народного хору «Сміються, плачуть солов’ї…». Початок концерту о 18:00.

UA: ВОЛИНЬ – інформаційний партнер заходу. Крім традиційного інформаційного супроводу концерту в соцмережах, продюсери Волинської філії Cуспільного вирішили запросити артистів Волинського народного хору на ранкові телевізійні та радіоефіри. Знавці творчості відомого колективу зможуть виграти запрошення на концерт взявши участь у радіовікторині чи телевізійному ранковому шоу UA: ВОЛИНЬ.

Концерт транслюватиметься наживо на сторінці філії у Facebook. Згодом слухачі UA: Українське радіо Луцьк зможуть послухати концерт хору в записі.

Крім угоди про інформаційне партнерство, з колективом планують підписати й ліцензійну угоду, яка дозволить транслювати концерти хору в ефірі Суспільного мовлення.

Про завдання Суспільного популяризувати культурні надбання й підтримувати національні цінності говорить продюсер UA: ВОЛИНЬ Костянтин Лоцман:

«Недарма кажуть, що Волинський хор – це душа і голос Волині. Цей колектив завжди збирає аншлаг і дає привід зустрітися родинами у концертній залі й нагадати дітям, якого ми роду. Волинський хор – це ще й наша гордість, адже колектив успішно гастролює у багатьох країнах світу і професійно презентує українську культуру. Тож ми запрошуємо волинян і всіх охочих 7 березня прийти на концерт, або ж переглянути це яскраве самобутнє дійство у трансляції наживо на сторінці UA: Волинь у Facebook».

На відвідувачів концерту чекає поезія Олександра Олеся, Івана Огієнка, Олени Пчілки, Василя Пачовського, Василя Симоненка, а також добірка українського пісенного фольклору у вокальних, інструментальних та хореографічних композиціях колективу. Художній керівник - заслужений діяч мистецтв України Олександр Стадник.