Продюсер телемовлення UA: ВОЛИНЬ перейшов на UA: КУЛЬТУРА

Продюсер телемовлення UA: ВОЛИНЬ перейшов на UA: КУЛЬТУРА

7 лют. 2019

Михайло Кузьмич, телепродюсер  Волинського суспільного мовника, — відтепер працюватиме менеджером напрямку на загальнонаціональному телеканалі UA: КУЛЬТУРА.

Офіційно у Волинській філії Михайло Кузьмич працював з 2007 року, хоча ще з 2000-го співпрацював з філією як позаштатний автор. Михайло відомий волинянам не лише як досвідчений телевізійник, й як популярний ведучий заходів, шоумен, модель, поет.

До столичного підрозділу Суспільного перейшов на запрошення виконавчого продюсера ТО «UA: Культура» Лук‘яна Галкіна. За словами Михайла, тепер він опікуватиметься кількома важливими справами: починаючи із тендерів для нових проектів і завершуючи усіма оптимізаціями технічно-виробничих питань телеканалу.

 «Маю надію, що мій досвід і смак стане у нагоді чудовій молодій команді суспільного телеканалу UA: КУЛЬТУРА», — ділиться Михайло.

На думку продюсера Волинської філії Суспільного Костянтина Лоцмана, UA: ВОЛИНЬ – чудовий стартовий майданчик для телевізійників та радійників, які мріють про столичні студії, насичене творче життя, роботу поряд з професіоналами і стрімкий кар’єрний ріст.

«Залучаючи молодь до співпраці із Суспільним Волині, а також під час навчань-практикумів на базі нашої філії, ми завжди говоримо студентам про кар’єрні можливості, які перед ними відкриваються. Це окрім здобутого безцінного досвіду, — каже Костянтин Лоцман. — Історія Михайла Кузьмича – яскравий тому приклад. Коли ти багато років робиш улюблену справу, самовдосконалюєшся, формуються нові амбіції. Роки командної роботи поруч з однодумцями, набутий телевізійний досвід, плюс прагнення росту і змін. Така собі формула успіху. І ми бажаємо Михайлу використати цей шанс сповна».